Εικονική Πραγματικότητα

Αυτό που βλέπουμε αλλάζει αυτό που γνωρίζουμε. Αυτό που γνωρίζουμε αλλάζει αυτό που βλέπουμε

J.Piaget

Το δύσκολο στη Βιολογία, αλλά ταυτόχρονα και το πιο συναρπαστικό, είναι ότι δεν μπορούμε να δούμε τα περισσότερα από αυτά που μαθαίνουμε: το κύτταρο, τα οργανίδιά του, το γενετικό υλικό, τους μικροοργανισμούς!

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» αλλάζει τα δεδομένα, μιας και διαθέτει:

  • οθόνη μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας, συνδεδεμένη με υπολογιστή, ώστε να γίνεται προβολή επεξηγηματικών εικόνων και βίντεο κατά τη διάρκεια της παράδοσης, πάντα όσον αφορά το περιεχόμενο της εξεταστέας ύλης!
  • αίθουσα μικροσκοπίων: πρόκειται για το μοναδικό φροντιστήριο πανελλαδικά που διαθέτει αίθουσα μικροσκοπίων! Τα μικροσκόπια Konus Academy είναι ασφαλή μικροσκόπια με  χαμηλή τάση λειτουργίας και εξωτερικό μετασχηματιστή, κατασκευασμένα με CE πιστοποίηση που διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό προσοφθάλμιους και αντικειμενικούς φακούς και παρέχουν έως 1000 μεγεθύνσεις. Παρατηρούμε έτσι μικροοργανισμούς, ανθρώπινα κύτταρα, διάφορους ιστούς, ακόμη και χρωμοσώματα!
  • VR απεικόνιση εργαστηριακών τεχνικών και βιολογικών διαδικασιών. Το φροντιστήριο «Εξέλιξη» πρωτοπορεί και σε αυτόν τον τομέα! Οι μαθητές συνδέονται ακόμη περισσότερο με αυτό που μαθαίνουν, αφού φορώντας μάσκες VR ταξιδεύουν μέσα στο κύτταρο, κολυμπάνε μέσα στο αίμα και μεταφέρονται ακόμη και στον χώρο του εργαστηρίου εικονικά όπου πραγματοποιούν εργαστηριακές τεχνικές που είναι στην ύλη μας!!