Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Α’ Λυκείου

Η σωστή προετοιμασία είναι αυτή που εγγυάται την επιτυχία!

Πολλοί μαθητές διστάζουν να ακολουθήσουν το πεδίο των επιστημών υγείας, κυρίως εξαιτίας του φόβου της αποτυχίας ή της δυσκολίας των θεμάτων στο μάθημα της Βιολογίας.

Είναι σύνηθες μάλιστα για πολλούς να παρακολουθούν τα θερινά μαθήματα της Α’ Λυκείου τα οποία διαρκούν 10 ώρες μόνο, ώστε στη συνέχεια να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν με τη Βιολογία ή με τα Μαθηματικά.

Το φροντιστήριο προσκαλεί τους μαθητές που φοιτούν στην Α’ Λυκείου να ξεκινήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στον μαγικό κόσμο της Βιολογίας από τώρα! Με μια ώρα μόλις την εβδομάδα και σε πραγματικά χαμηλή τιμή, σε μια εποχή που επιβάλλει τον Βιολογικό Εγγραμματισμό όσο ποτέ άλλοτε, η πρόσκληση αυτή αποτελεί μια πολύ όμορφη πρόκληση!

  • Το φροντιστήριο διαθέτει ανθρώπινο πρόπλασμα με τη βοήθεια του οποίου μαθαίνουμε την ανατομία του ανθρώπινου σώματος, τα συστήματα οργάνων του και τις λειτουργίες τους. Άλλωστε, είναι στο σχολικό πρόγραμμα σπουδών της Α’ Λυκείου.
  • Στην αίθουσα μικροσκοπίου εξοικειωνόμαστε με τη χρήση μικροσκοπίου και την παρατήρηση ανθρώπινων ιστών, κυττάρων, μικροοργανισμών, ακόμη και χρωμοσωμάτων!
  • Με τη βοήθεια της διαδραστικής οθόνης αφής, καθώς και της χρήσης VR μάσκας ταξιδεύουμε στο εσωτερικό του ανθρώπινου σώματος. Γίνεται, παράλληλα, μια εισαγωγή στις βασικές έννοιες της Βιολογίας, ώστε ο μαθητής να αποκτήσει το κατάλληλο υπόβαθρο για την εισαγωγή στην εξεταστέα ύλη της Γ’ Λυκείου.

Έτσι, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τα παιδιά και ερωτευόμαστε τη μάθηση. Εδώ η μάθηση δεν είναι αγγαρεία ούτε βαρετή. Είναι ενθουσιώδης!

Τα παιδιά πάντα αγαπούν να μαθαίνουν Βιολογία αρκεί να μπορούμε να τους εμπνεύσουμε!