Μπάρδα Αγγελική


Γειά σας!

Ονομάζομαι Αγγελική Μπάρδα. Ας γνωριστούμε!


Η ιδέα του να δημιουργήσω έναν χώρο αποκλειστικά και μόνο για τη Βιολογία γεννήθηκε μέσα από ένα ταξίδι 18 ετών στον μαγικό αυτόν και συνάμα συναρπαστικό κόσμο της Βιολογίας.

 

Αποφοίτησα από το τμήμα της Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Όντας μέσα στο 10% των αριστούχων του τμήματος απέκτησα πλήρη υποτροφία για εκπόνηση της διπλωματικής μου διατριβής στη Φιλαδέλφεια της Αμερικής κι έτσι στα 24 μου βρέθηκα να είμαι η πρώτη φοιτήτρια στα χρονικά του τμήματος που δημοσίευσε την εργασία της σε επιστημονικό περιοδικό!

 

Επιστρέφοντας στη γενέτειρά μου συνέχισα την έρευνα συνδυάζοντάς την όμως πάντα με την διδασκαλία στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Δούλεψα για αρκετά χρόνια σε φροντιστήρια του νομού, καθώς και σε άλλα γειτονικών νομών, με τους μαθητές μου να σημειώνουν μεγάλη επιτυχία. Ώσπου την πόρτα μου χτύπησαν τα Εκπαιδευτήρια «Αθηνά».

 

Αναλαμβάνοντας υπεύθυνα τη θέση της Βιολόγου του σχολείου προετοίμασα με μεγάλη συνέπεια και σκληρή δουλειά τους μαθητές του σχολείου για 8 χρόνια. Οι μαθητές σημείωσαν όλα αυτά τα χρόνια μεγάλη επιτυχία στο μάθημα της Βιολογίας, με αποκορύφωμα το 2017 όπου το σχολείο έσπασε ρεκόρ στην είσοδο των μαθητών στις Ιατρικές σχολές της χώρας μας!

 

Παράλληλα, απέκτησα δίπλωμα στη σύγχρονη Διδακτική της Βιολογίας από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος το οποίο στοχεύει στην παροχή ανώτατης εκπαίδευσης, καθώς και στη μετάδοση καινοτόμου γνώσης στα επιστημονικά αντικείμενα με τα οποία ασχολείται.

 

Έχοντας, λοιπόν, αποκτήσει πια μεγάλη εμπειρία μέσα στη σχολική τάξη όχι μόνο όσον αφορά στη διδασκαλία, αλλά και στη διαχείριση της ευθύνης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, πήρα τη μεγάλη απόφαση: αποχώρησα για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα!

 

Έναν χώρο στην καρδιά της πόλης που απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να ταξιδέψουν μαζί μου. Η Βιολογία είναι μαγεία, είναι πάθος, είναι μεράκι. Σε μια εποχή που επιβάλλει τον Βιολογικό Εγγραμματισμό όσο ποτέ άλλοτε, αψήφισα τις δυσκολίες και την ανασφάλεια των καιρών, και δημιούργησα έναν χώρο με μεράκι και λεπτομέρεια.

 

Ελάτε μαζί μου!

Μπάρδα Αγγελική
Βιολόγος


Ελάτε μαζί μου!

Ενημερωθείτε σχετικά με το σύστημα επιτυχίας μας